Nepřihlášený uživatel
PVAC NPU 2015
You are here: UCT PragueNPU I PVAC → Publikace / Publications → Certified methodologies

Certified methodologies

1. Jírů, M., Džuman, Z., Stránská, M., Hajšlová, J.: Metodika hmotnostně-spektrometrického screeningu nedeklarovaných syntetických inhibitorů fosfodiesterázy typu 5 (PDE-5) a jejich analogů v herbálních doplňcích stravy, UPLATNĚNÁ CERTIFIKOVANÁ METODIKA, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Ústav analýzy potravin a výživy, FPBT, Technická 3, 166 28 Praha – 6 Dejvice, 2016, ISBN 978-80-7080-981-5.

2. Schusterová, D., Suchanová, M., Tomaniová, M., Kocourek, V., Hajšlová, J.: Cílová analýza pesticidních látek a jejich metabolitů v rostlinných materiálech z ekologické produkce, UPLATNĚNÁ CERTIFIKOVANÁ METODIKA, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Ústav analýzy potravin a výživy, FPBT, Technická 3, 166 28 Praha – 6 Dejvice, 2016, ISBN 978-80-7080-980-8.

3. Hajšlová, J., Hrbek, V., Rektorisová, M., Kocourek, V.: Stanovení charakteristických -dipeptidů S-alk(en)ylcysteinsulfoxidů s kyselinou L-glutamovou a jejich redukovaných forem v česneku a cibuli, UPLATNĚNÁ CERTIFIKOVANÁ METODIKA, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Ústav analýzy potravin a výživy, FPBT, Technická 3, 166 28 Praha – 6 Dejvice, 2016, ISBN 978-80-7080-976-1.

4. Hrbek, V., Navrátilová K., Kocourek, V., Hajšlová, J.: Ověření geografického původu zeleného čaje pomocí metabolomického fingerprintingu metodou kapalinové chromatografie s vysokorozlišovací hmotnostní spektrometrií, UPLATNĚNÁ CERTIFIKOVANÁ METODIKA, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Ústav analýzy potravin a výživy, FPBT, Technická 3, 166 28 Praha – 6 Dejvice, 2017, ISBN 978-80-7592-006-5.

5. Hůrková, K., Stránská, M., Kocourek, V., Hajšlová, J.: Metodika necílové hmotnostně spektrometrické analýzy (fingerprinting) a metabolického profilování pro odhalení jednotlivých druhů a poddruhů ovoce v ovocných výrobcích, UPLATNĚNÁ CERTIFIKOVANÁ METODIKA, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Ústav analýzy potravin a výživy, FPBT, Technická 3, 166 28 Praha – 6 Dejvice, 2017, ISBN 978-80-7592-009-6.

6. Kosek, V., Kocourek, V., Hajšlová, J.: Metoda metabolického fingerprintingu pro autentikaci biologického původu masa, UPLATNĚNÁ CERTIFIKOVANÁ METODIKA, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Ústav analýzy potravin a výživy, FPBT, Technická 3, 166 28 Praha – 6 Dejvice, 2017, ISBN 978-80-7592-010-2.

7. Uttl, L., Hůrková, K., Kocourek, V., Hajšlová, J.: Metodika necílové hmotnostně spektrometrické analýzy (fingerprintingu) a metabolického profilování pro posouzení autenticity vína, UPLATNĚNÁ CERTIFIKOVANÁ METODIKA, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Ústav analýzy potravin a výživy, FPBT, Technická 3, 166 28 Praha – 6 Dejvice, 2017, ISBN 978-80-7592-011-9.

8. Jírů, M., Kocourek, V., Hajšlová, J.: Metodika pro charakterizaci semen máku setého pomocí metabolomických fingerprintů / profilů, UPLATNĚNÁ CERTIFIKOVANÁ METODIKA, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Ústav analýzy potravin a výživy, FPBT, Technická 3, 166 28 Praha – 6 Dejvice, 2018, ISBN 978-80-7592-035-5.

9. Jírů, M., Kocourek, V., Hajšlová, J.: Stanovení profilu alkaloidů charakteristických pro různé odrůdy máku setého, UPLATNĚNÁ CERTIFIKOVANÁ METODIKA, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Ústav analýzy potravin a výživy, FPBT, Technická 3, 166 28 Praha – 6 Dejvice, 2018, 978-80-7592-036-2.

10. Suchanová, M., Schusterová, D., Kocourek, V., Hajšlová, J.: Metody hodnocení výskytu reziduí pesticidů v pylu a v medu, UPLATNĚNÁ CERTIFIKOVANÁ METODIKA, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Ústav analýzy potravin a výživy, FPBT, Technická 3, 166 28 Praha – 6 Dejvice, 2018, 978-80-7592-031-7.

11 Jonátová, P., Džuman, Z., Stránská, M., Hajšlová, J.: Multi-detekční metoda pro analýzu toxických pyrrolizidinových alkaloidů a jejich N-oxidů v potravinách. UPLATNĚNÁ CERTIFIKOVANÁ METODIKA, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Ústav analýzy potravin a výživy, FPBT, Technická 3, 166 28 Praha – 6 Dejvice (2020), ISBN: 978-80-7592-063-8.

12. Beneš, F., Stránská, M., Fenclová, M., Benešová, M., Bínová, Z., Peukertová, P., Hajšlová, J.:Analytická strategie vhodná pro autentikaci a kontrolu bezpečnosti potravin a doplňků stravy na bázi Cannabis sativa L. UPLATNĚNÁ CERTIFIKOVANÁ METODIKA, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Ústav analýzy potravin a výživy, FPBT, Technická 3, 166 28 Praha – 6 Dejvice (2020), ISBN: 978-80-7592-079-9.

13. Krmela, A., Kharoshka, A., Schulzová, V., Stránská, M., Hajšlová, J.: Metoda pro stanovení sladidel a konzervantů v nápojích a potravinách UPLATNĚNÁ CERTIFIKOVANÁ METODIKA, Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Ústav analýzy potravin a výživy, FPBT, Technická 3, 166 28 Praha – 6 Dejvice (2020), ISBN: 978-80-7592-080-5.

Updated: 3.3.2021 14:08, Author: Martina Vlčková

UCT Prague
Technická 5
166 28 Prague 6 – Dejvice
IČO: 60461373 / VAT: CZ60461373

Czech Post certified digital mail code: sp4j9ch

Copyright: UCT Prague 2015
Information provided by the Department of International Relations and the Department of R&D. Technical support by the Computing Centre.